B&S corporation
B&S corporation – це японська корпорація, одна з провідних виробників харчових продуктів для покращення мікрофлори кишечника. Компанія була створена в 1914 році, вона була першою, яка виробляла та продавала йогурт у Японії в цей час. У 1982 році успішно було розроблено молочнокислий бактеріальний екстракт "Чітсу" - добавка для вирощування кишкових молочнокислих бактерій.
Сьогодні компанія займається виробництвом харчових продуктів, заснованих на технології ферментації молочнокислих бактерій, продаж молочнокислих бактерій, екстрактів, а також дослідженням та розробкою новітніх продуктів даної категорії.
Після тривалих пошуків та наукових досліджень у 2000 році B&S corporation розробила інноваційну формулу найновішого продукту Lactis (Daigo), який по суті став метабіотиком наступного покоління, що за ефективністю значно перевершує всі існуючі на сьогодні пробіотики та симбіотики.
Механізм дії цієї харчової добавки заснований на революційному відкритті, що набагато корисніше вживати не живі кисломолочні бактерії, що містяться в йогуртах і пробіотиках, а продукти їхньої секреції – біорегулятори, що підсилюють та активізують колонізацію власних кисломолочних бактерій у кишечнику конкретного організму. Це стало проривом у галузі мікробіології і дало початок новому напрямку у фармакології – створенню продуктів, що відроджують власну неповторну для кожної людини мікрофлору у різних органах та ділянках тіла.
Компанія ретельно стежить за тим, щоб у виробництво йшли абсолютно безпечні та добрі продукти для здоров'я людей та навколишнього середовища, що визначає високу ефективність продукції B&S corporation.